tiistai 7. lokakuuta 2008

Loppu

Täytyy sanoa, että tällaisen jälkeen mieli on vähän matalana. All good things come to an end, they say. Mutta se tuli silti niin yllättäen. Miten äkkiä asiat muuttuvat. Sitä ollaan onnellisina Balilla lomalla, mutta kun loma on ohi, on ohi jotain muutakin. Onhan siitä jo puhuttu, elokuusta asti oikeastaan, mutta silti sitä on hiukan ihmeissään kun se on oikeasti ohi. Sitä ottaa aikansa että sopeutuu elämään sen kanssa, ja sitten kun kaikki tuntuu sujuvan muitta mutkitta, se onkin ohi.
Kesä nimittäin. Lämpö. Ihana lämpö. Järkyttyneenä astuin eilen lentokentältä ulos taksijonoon, ja ilma oli kostea, viileä ja tunkkainen. Tiedän että lämpimiä päiviä tulee vielä, marraskuun lopussa voidaan olla vielä lähellä hellerajoja, mutta kesä on ohi. Ei auta. Lähes puolen vuoden lämmön jälkeen täytyy kaivaa pitkähihaiset paidat esille. Opetella taas pitämään sukkia (olen pitänyt sukkia vain urheillessa). Kovaa on elämä.

3 kommenttia:

MD kirjoitti...

Täällä oli aamulla lämpötila nollassa. Kävin kyllä eilen shortseissa lenkillä, mutta vähän kylmältä tuntui... Kaikki on suhteellista - Shanghaissa taitaa olla tänäänkin lähes 25 astetta lämmintä...

Eeva kirjoitti...

I know, I know :o) Mutta teillä on sentään kuulasta ja aurinkoista, sekä upea ruska! Olen kuullut kerrottavan.

MD kirjoitti...

Säälipisteet jäivät kuitenkin saamatta tällä kertaa... :)