maanantai 10. marraskuuta 2008

Minä itte!

Kiukuttelin tänään itsekseni kun kuski ajoi tehtaalta kaupunkiin yli kaksi tuntia. Kaksi tuntia. Eikä edes ollut varsinaista ruuhkaa. Naurettavaa. Oli nälkä, ja koska tiesin että matkaan ei KUULUISI mennä niin kauan, mietin viimeiset puoli tuntia että anna kuule minä tulen ajamaan niin hoituu tämä homma tästä kohtuullisessa ajassa. Etkö nyt saamari vieköön osaa edes autoa ajaa! Kysessä oli vuokra-auto ja vuokrakuski, ja molemmat vähän sinne päin...
Naureskelin sitten (ruokaa saatuani) itselleni kun mikään ei oikein näytä kelpaavan: jos kaahataan niin valitan ja jos ajetaan rauhassa niin valita :o) Mutta täten todettakoon että olen sopeutunut, joten mieluummin ottaisin sen firman vähän ripeämmän kuskin. Lisäksi olen jo vakavasti sitä mieltä että pienellä harjoittelulla täällä voisi kyllä ajaa autoakin. Mutta jätetään nyt väliin, ettei tule sanomista.
Varoitus, seuraavaksi seuraa mauton juttu:
Kävimme eilen syömässä kantonilaisessa ravintolassa. Siinä sitten kun oli kaikki ruoat saatu pöytään, huomasin kuinka naapuripöydän ehkä 3-vuotias poika seisoi tuolillaan. Ja pian myös pyllisteli meidän pöytäämme päin. Jani istui juuri siinä suunnassa, joten jos katsoin keskustelukumppaniini päin, en voinut olla näkemättä kyseistä lasta.
No, mikä tässä sitten on koko jutun juju, on se, että monet vanhemmat eivät pidä lapsillaan täällä vaippoja. Juu eivät, vaan housuissa on takasauma haaroväliin asti auki, niin että lapsen peppu näkyy. En nyt halua vaikuttaa nihilistiltä, mutta tässä tapauksessa jouduin siinä lounaan lomassa katselemaan vieraan lapsen kakkaista pyllyä. Se oli taas vaan niin kiinalaista, että ei voinut kuin nauraa ja kunnolla.

Ei kommentteja: