sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Joulu


Taannoin tässä vakuuttelin että joulu tulee ihan pian, kun molemmat kaipasimme Ida-koiraa niin kovasti. Jos viimeisiä kuukausia miettii, niin äkkiähän nuo ovat menneet, ja äkkiä kai menevät seuraavatkin kaksi kuukautta, mutta en ollut silti ihan varma uskoinko itsekään ettei jouluun ole enää pitkää aikaa.

Singaporessa ollessani sain kuitenkin konkreettista vahvistusta sille, että joulu tosiaan on jo aivan nurkan takana. Siellä +32 helteisissä tunnelmissa joka puolella kaupunkia pystytettiin jo joulukuusia. Ja mikäs se varmempi merkki joulusta kuin kuusi :0).

Sielläpäin alkaa näköjään näyttää jo muutenkin ihan joululta!

Ai niin, tänään saapuvat ensimmäiset varsinaiset vieraamme Suomesta. Heiltä oli vain unohtunut kertoa sellainen pikkuseikka, että toinen kärsii pahasta korkeanpaikan kammosta. Paitsi että olimme tietysti suunnitelleet vievämme heidät uuteen Shanghai Toweriin, mutta isompi ongelma on se, että asuntomme on 21. kerroksessa. Nyt siis viime hetken hotellihuoneen metsästyskäyntiin... alle viidennestä kerroksesta! Voih, tämän kaupungin asiallisten hotellien huoneet alkavat yleensä kerroksista 5-7, joten ans kattoo kuin käy!


Ei kommentteja: